InfoNu.nl > Electronica > Diversen > Jailbreak iPad 2 in 1 klik!

Jailbreak iPad 2 in 1 klik!

Jailbreak iPad 2 in 1 klik! Met de handleiding heeft u uw Apple iPad 2 binnen een paar klikken gejailbreaken, met behulp van jailbreakme.com. Het gaat om de"untethered" versie, 2, wat inhoud dat je de iPad 2 na het rebooten niet met een mac of pc hoeft te verbinden om `m opnieuw op te starten. De jailbreak is geschikt voor de zowel de eerste generatie iPad als de tweede generatie. Daarnaast is de jailbreak geschikt voor zowel iOS 4.3 als tot en met 4.3.3. Ondersteuning voor iOS 4.2.1 tot en met 4.3.2 zal later volgen.
Belangrijk om te weten!
Het uitvoeren van de untethered jailbreak via jailbreakme.com is geheel op eigen risico. Lees de stappen altijd eerst goed door voordat u aan de jailbreak begint om eventuele fouten te vermijden. De jailbreak zorgt ervoor dat u software die niet afkomstig is van Apple kunt installeren op uw apparaat.

Benodigdheden

Voor de jailbreak is alleen een iPad of iPad 2 nodig die verbonden is met het internet. Dus er komt geen mac of pc bij te kijken en geen andere tools zoals u misschien elders op het internet gelezen heeft.

Jailbreak me

Om te beginnen met het jailbreaken moet u eerst weten of uw firmwareversie van uw iPad of iPad 2 wel binnen de iOS 4.3 tot en met 4.3.3 valt. Dit kunt u controleren door op "Voorkeuren" te klikken en vervolgens op de tap "Algemeen", achter "Versie" staat uw versienummer van uw iPad of iPad 2. Is deze lager dan 4.3 dan kunt u uw iPad of iPad 2 nog niet jailbreaken, wel kunt u uw iPad of iPad 2 updaten naar versie 4.3.3 (laatste versie). Het getal achter de haakjes is niet van belang.

Cydia op de iPad 2Cydia op de iPad 2
Om te jailbreaken surft u op uw iPad of iPad 2 naar www.jailbreakme.com (klik), en klik vervolgens op free (gratis) net zoals u gewent bent dit vanuit de appstore te doen van Apple. Nu zal Cydia automatisch gedownload en geïnstalleerd worden op uw iPad of iPad 2.
Na het downloaden en installeren van Cydia kunt u Cydia opstarten. Bij de eerste keer dat u Cydia opstart zal er aan u gevraagd worden of u een gebruiker, hacker of ontwikkelaar bent. Klik aan wat voor u van toepassing is en sluit vervolgens af door op "Gereed" te klikken. Nadat Cydia deze handeling heeft uitgevoerd zal Cydia u eenmalig vragen of deze automatisch de SHSH`s van uw iPad of iPad 2 zal opslaan. Dit is zeer aan te raden om de SHSH`s automatisch op te laten slaan, zodat u altijd naar iOS 4.3.3 en toekomstige firmwareversies kunt herstellen.

Apparaat herstellen

Wanneer uw iPad of iPad 2 is gejailbreaked kunt u dit altijd weer ongedaan maken. Het enige wat u hoeft te doen is de iPad of iPad 2 met de computer te verbinden en via iTunes te herstellen met een originele firmware van Apple. Dit is altijd in alle gevallen mogelijk.

Garantie

Wanneer u uw iPad of iPad 2 weer hersteld zult u gewoon uw garantie behouden op op iPad of iPad 2.
© 2011 - 2017 Gekkegerrit, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Handleiding Spirit-Jailbreak iPhone - iPadHandleiding Spirit-Jailbreak iPhone - iPadEen hacker die onder de naam Comex werkt heeft een jailbreak uitgebracht voor OS versies 3.1.2, 3.1.3 en 3.2 dat draait…
Informatie over iCloud van AppleInformatie over iCloud van AppleIn de herfst van 2011 komt Apple met een nieuwe online dienst; iCloud. iCloud is een gratis opslagplek op het internet v…
Jailbreak iOS 4.2.1 "Untethered" voor alle Apple apparatenJailbreak iOS 4.2.1 "Untethered" voor alle Apple apparatenGreenpois0n heeft de untethered jailbreak voor iOS 4.2.1 uitgebracht. De jailbreak werkt op de iPhone, iPad, iTouch en d…
Tablet-pc's: iPad, Android of Windows?Tablet-pc's: iPad, Android of Windows?Tablet-pc's vinden, ongeacht of het een iPad, Android- of Windows-tablet betreft, steeds meer ingang. Dit overzicht wil…
Jailbreak, hoe het werkt!Jailbreak, hoe het werkt!Gehoord hebben we allemaal ervan, maar hoe een jailbreak precies werkt en wat voor gevolgen het heeft, weet eigenlijk ni…
Bronnen en referenties
  • Jailbreakme.com
  • Ipadclub.com

Reageer op het artikel "Jailbreak iPad 2 in 1 klik!"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Infoteur: Gekkegerrit
Gepubliceerd: 06-07-2011
Rubriek: Electronica
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 2
Schrijf mee!