InfoNu.nl > Electronica > Spellen en consoles > The Secret World

The Secret World

The Secret World Begeef je in de wereld van geheime genootschappen die strijden om de macht over de wereld. Vecht tegen de monsters uit je nachtmerries en uit mythes van vele duizenden jaren geleden. Blijf je karakter constant ontwikkelen. Speel het spel en neem de macht over de wereld over!

Wat is The Secret World?

The Secret World is een massive multiplayer online role-playing game (MMORPG), oftewel: een spel dat online op de computer wordt gespeeld door veel mensen tegelijk en waarin je een rol speelt. The Secret World is van het type "survival horror", wat inhoudt dat je in het spel constant bezig bent met overleven terwijl je wordt tegengewerkt door allerlei zaken die je wellicht het meest bekend voorkomen uit horrorfilms zoals zombies, vampieren, weerwolven, etc. Dit alles speelt zich af in de hedendaagse wereld zoals wij die allemaal kennen.

Wat is zo speciaal aan The Secret World?

Het speciale aan The Secret World is dat je als speler altijd de klasse van je karakter dat je speelt kunt veranderen, ook tijdens het spelen. Dit staat haaks tegenover andere soortgelijke spellen waar je tijdens het aanmaken van je karakter een klasse kiest en deze niet meer kan veranderen. Ook is er geen restrictie op de wapens die je kunt gebruiken. Je kunt alle wapens door elkaar heen gebruiken, zoals spreuken, geweren, zwaarden en vuistwapens. Ook heeft The Secret World geen level-systeem. Je bent dus compleet vrij om je karakter te laten groeien op de manier die jij wilt. Het creëren van je karakter is dus nooit af, het blijft zich ontwikkelen.

Waar vecht ik voor en waar vecht ik tegen?

Voordat je een karakter aanmaakt, moet je kiezen voor welk geheim genootschap jij zult gaan vechten. Er wordt gestreden om de macht over de wereld. De keuzes die je hebt zijn:
  • Illuminati (een onzichtbare machtige organisatie die is geïnfiltreerd in vele grote ondernemingen en altijd hunkeren naar meer macht en rijkdom en hier alles voor doen)
  • Templars (strijders van de oude garde, zowel verfijnd als bruut in hun kruistocht tegen het duistere)
  • Dragon (de slinkse brengers van verandering, door stil geweld creëren ze kleine rimpelingen die uitgroeien tot ingrijpende tsunami's)

De duistere monsters die je tegenover je kunt krijgen zijn zeer divers. Alle monsters uit mythes, je nachtmerries, films, verhalen, boeken, ze zijn allemaal tot leven gekomen in The Secret World. De makers hebben zich hiervoor vooral laten inspireren door het werk van H.P. Lovecraft, Indiana Jones, en de boeken van Stephen King. Dat belooft veel goeds!

Update

Sinds december 2012 hoeft er geen maandelijks bedrag meer te worden betaald om het spel te mogen spelen. De enige kosten die er nu nog aan verbonden zijn, is de eenmalige relatief lage kostprijs voor de aanschaf van het spel. Dus wat let je om het eens te proberen? Eens begonnen stop je pas als de wereld aan je voeten ligt...
© 2013 - 2018 Good-info, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
World of Warcraft: een nieuwe wereldHet is al sinds 2008 dat World of Warcraft zijn intrede deed in Europa. Dagelijks loggen ruim over een miljoen mensen in…
World of Warcraft - reviewrecensieWorld of Warcraft - reviewDit is een review over het spel World of Warcraft van Blizzard entertainment studios. Het is een spel dat je online spee…
Skyrim Online: Release & pre-order voor PS4 en Xbox One 2015Vanaf 9 juni 2015 is de game Skyrim Online te koop in Nederland en België. Deze MMORPG heet officieel: The Elder Scrolls…
Geld verdienen met gamen: gold farming als thuiswerkGeld verdienen met gamen: gold farming als thuiswerkUit een onderzoek uit 2008 is gebleken dat meer dan een half miljoen mensen hun volledige inkomen halen uit gold farming…
Super Mario Galaxy 2: Cheats en HintsSuper Mario Galaxy 2: Cheats en Hints'Super Mario Galaxy 2' is het vervolg op de succesvolle game 'Super Mario Galaxy'. Waar het eerste deel door IGN werd be…

Reageer op het artikel "The Secret World"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Good-info
Gepubliceerd: 17-04-2013
Rubriek: Electronica
Subrubriek: Spellen en consoles
Schrijf mee!