InfoNu.nl > Electronica > Spellen en consoles > FIFA 15 Ultimate Team en Career: Cheats, trainers en bots

FIFA 15 Ultimate Team en Career: Cheats, trainers en bots

FIFA 15 Ultimate Team en Career: Cheats, trainers en bots In FIFA 15 Ultimate Team kun je op meerdere manieren ‘cheaten’. Je kunt gebruik maken van een trainer op de PC en van Bots die automatisch biedingen doen voor je. De laatste optie is beschikbaar voor Xbox (360 en One), het PlayStation netwerk, iPad en iPhone (iOS) en voor op mobiele toestellen, laptops of Pc’s met het besturingssysteem Windows. FIFA 15 cheats om direct en gratis meer coins te krijgen voor het spelonderdeel Ultimate Team 2015 bestaan niet, wel zijn er veel manieren om snel coins te verkrijgen door trainers en bots te gebruiken. Is dit legaal? Moet je hiervoor iets downloaden? FIFA Cheats en meer!

FIFA 15

FIFA 15 is een zeer populair voetbalspel uitgegeven in het jaar 2014 door EA Sports. Deze game bestaat uit meerdere onderdelen, waarvan de Career (carrière) en Ultimate Team (FUT) het meest gebruikt worden door de spelers van het spel. In FIFA draait alles om voetbal en meerdere aspecten van dit spel komen aan het bod in de game. Zo moet je bij Ultimate Team spelers in de vorm van kaarten verzamelen om zo het beste team samen te stellen en bij een career kun je een geheel team opbouwen, transfers doen en het beleid bepalen als manager. Cheats, bots, trainers en software kunnen voornamelijk voor de PC of laptop worden gedownload. Let goed op bij het downloaden van de software. Ze zijn namelijk soms erg schadelijk voor je pc/laptop, je Origin account (deze heb je nodig om het spel online te kunnen spelen) of voor je EA account.

Cheats

Een programma als Cheat Engine is verboden voor FIFA 15 Ultimate TeamEen programma als Cheat Engine is verboden voor FIFA 15 Ultimate Team
Het is menselijk om voor een game een makkelijkere en betere manier te vinden om het spel te spelen. Zo ook voor spelers van het voetbalspel FIFA 15. De vraag blijft dan wel: is het oké om te cheaten bij een online spel met honderdduizenden spelers? Het antwoord op deze vraag is niet altijd even simpel en is afhankelijk van de soort cheat die gebruikt wordt. Sommige cheats zijn erg onschuldig en zorgen er alleen voor dat het handelen, kopen van spelers of zoeken tussen spelers en kaarten in de veiling sneller zal gaan. Andere cheats kunnen wel schadelijk zijn voor de in-game community en worden ook niet geaccepteerd door de maker van FIFA 15. Cheats die voor FIFA 15, en met name het populaire online onderdeel Ultimate Team, worden gebruikt kunnen we onderverdelen in bots, trainers en software die het spel makkelijker en sneller zullen maken.

PC software

Voor de spelers van FIFA 15 Ultimate Team op de PC is er de optie om handige software te downloaden waarmee je sneller coins kunt verdienen of waarmee vervelende taken in het spel gemakkelijker worden gemaakt. De volgende legale software is beschikbaar voor de Windows gebruiker van het spel FIFA 15:

Een autoclicker gebruiken: Auto-Click software

Er zijn meerdere taken in het spel (met name het onderdeel Ultimate Team) waarbij je herhaaldelijk dezelfde knop in moet drukken. Deze herhalingen kunnen vervelend zijn voor mensen die het spel veel spelen. Na honderd keer dezelfde knop indrukken is het voor de meeste spelers wel genoeg geweest. Je kunt er dan voor kiezen om een autoclicker of Auto-Click software te downloaden. Deze software bootst automatisch je muisklik na, je hoeft enkel aan te geven waar de software moet klikken. Dit wordt voornamelijk gebruikt bij mensen die de laatste pagina van de veiling snel willen bereiken in de FUT 15 Web App (applicatie waarmee je alleen de veiling kunt bekijken). Zet de frequentie van de klikken niet te hoog, EA blokkeert een speler die honderden acties per seconde kan doen namelijk voor een periode. Het gebruik van klikkers is echter wel toegestaan in FIFA 15.

Trainers

Een trainer downloaden is via een omweg voor op de PlayStation of Xbox mogelijk, maar wordt het meest gebruikt door de spelers op de PC. Een trainer online inzetten is verboden en je account wordt door EA, na een aantal waarschuwing en time-outs, verwijderd van de server. Een trainer downloaden voor FIFA 15 en inzetten in de Career Mode en Virtual Pro Mode is echter wel toegestaan. Met een goede en betrouwbare trainer voor FIFA 15 kun je onder andere:
 • Transferbudget aanpassen
 • Salaris per speler of voor je team aanpassen
 • Startsalaris voor een bepaalde speler bepalen
 • Een score voor een wedstrijd ingeven of aanpassen
 • Het seizoen waar je in speelt aanpassen
 • Een bepaalde periode stopzetten, bijvoorbeeld de transferperiode

Bots

De meeste bots zijn illegaal in FIFA 15 Ultimate team. Alleen bots die bepaalde taken voor je uitvoeren als kopen en bieden op spelers worden gedoogd door EA Sports, zolang je niet absurd veel kliks per seconde doet, dit kan de software niet aan en zorgt voor overbelasting van de server. Dit resulteert in een directe ban. Populair is de software van FiFA 15 Ultimate Team Millionaire. De twee onderstaande programma’s kunnen je helpen bij het handelen, maar je met nog steeds zelf de juiste prijs bepalen en de kaarten instellen. Als je het programma verkeerd instelt en EA komt hier achter, loop je het risico een ban of time-out te krijgen.

Autobuyer: automatisch spelers kopen

Een autobuyer is een programma dat automatisch kaarten koopt en verkoopt voor jou. Je stelt zelf in welke kaarten de software moet kopen en voor welke prijs je deze maximaal wilt hebben. Een automatisch koopprogramma voor FIFA Ultimate Team koopt alleen maar kaarten die een BIN (Buy it now of koop meteen) prijs hebben.

Autobidder: automatisch bieden op spelers

Een autobidder is een programma dat automatisch kaarten koopt en verkoopt middels biedingen. Je kunt zelf instellen hoe de biedingen moeten verlopen en welke kaarten je precies wilt hebben. Je moet je nog steeds de markt goed bestuderen om de juiste beslissingen te maken.

Cheats die niet werken en schadelijk zijn

Bij het downloaden en gebruiken van software moet je goed opletten. Er is veel software te vinden die schadelijk zijn voor je pc, laptop of console. Lees je goed in en gebruik alleen de officiële kanalen als EA Sports, Futhead en Fifautteam om te bepalen of je de juiste software gaat downloaden. Tot slot moet je goed afvragen of je het wel wilt riskeren om software te gebruiken voor FIFA Career of FUT 15 om te cheaten of om voordeel tegenover andere spelers te halen.

Lees verder

© 2014 - 2017 Eddwin, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
FIFA 15 (FUT): Beste spelers uit de premier league, EngelandFIFA 15 (FUT): Beste spelers uit de premier league, EngelandOm een zo hoog mogelijke teamgeest te behalen in het spelonderdeel FIFA Ultimate Team (FUT) kun je er voor kiezen om spe…
FIFA coins online kopen via een Mule AccountDe Ultimate Team-functie is een erg populaire functie in het voetbalsimulatiespel FIFA 16, je kunt er zelf je gedroomde…
De Web App van FIFA Ultimate Team (Companion App)De Web App van FIFA Ultimate Team (Companion App)FIFA 15 Ultimate team (FUT) is een populair onderdeel van het voetbalspel genaamd FIFA 15. In FUT moet je onder andere h…
FIFA 16 coins online kopen via Comfort TradeIn het voetbalsimulatiespel FIFA 16 kun je spelen in de Ultimate Team-functie, het is de bedoeling om zoveel mogelijk we…
FIFA 16 coins online kopen: Player AuctionHet voetbalsimulatiespel FIFA 16 is erg populair over de hele wereld, vooral de Ultimate Team-functie waarin je zelf je…
Bronnen en referenties
 • FIFA 15 voor Xbox 360
 • FIFA 15 voor PC, Windows 64 bit
 • FIFA 15 voor iOS
 • Autobidder en Autobuyer: http://futmillionaire.com/?hop=emgprod
 • Foto Cheat Engine: Wikimedia Commons

Reageer op het artikel "FIFA 15 Ultimate Team en Career: Cheats, trainers en bots"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Infoteur: Eddwin
Laatste update: 17-12-2014
Rubriek: Electronica
Subrubriek: Spellen en consoles
Special: FIFA 15
Bronnen en referenties: 5
Schrijf mee!