De Sims 3 - Cheat Codes

De Sims 3 - Cheat Codes Cheat codes worden gebruikt om het spel te manipuleren. Het kan een verrijking zijn in een spel maar het kan ook snel saai worden. Kies je codes zorgvuldig uit om het plezierig te houden. De Sims 3 kent vele codes. Neem daarom even de tijd om ze door te lezen en te kijken wat voor jou van toepassing is. Veel mensen maken filmpjes met de sims en die hebben weer andere codes nodig dan de "gewone" speler.

De Cheat Codes

Om het cheatscherm te openen gebruik je de volgende combinatie op je toetsenbord: Ctrl + Shift + C
Alle cheats zijn hoofdlettergevoelig dus zorg ervoor dat je ze goed overschrijft om ze ingame te gebruiken.

Kaching

Met deze cheat ontvang je meteen 1.000 sim dollars

Motherlode

Ontvang meteen 50.000 sim dollars

MoveObjects on

Aanzetten als je alle objecten wilt verplaatsen. Inclusief objecten die je normaal gesproken niet kan verplaatsen. Je zet deze optie weer uit door MoveObjects off in te toetsen.

familyfunds [familienaam] #

Hiermee kun je het aantal simdollars van een familie wijzigen in de buurt. Op de plaats van # zet je het aantal sim dollars neer.

unlockOutfits on/off

Hiermee kun je de speciale kleding beschikbaar stellen. Brandweerpakken, dienstmeiden, astronaut. Alle werkkleding is nu beschikbaar en een paar speciale outfits.

hideHeadlineEffects on/off

Met deze code zullen de gedachtenbalonnetjes boven de hoofden van je sims verdwijnen. Deze cheat word vaak gebruikt door mensen die filmpjes maken met de Sims.

constrainFloorElevation false/true

Met deze code kun je de vloeren verhogen of verlagen. Zelfs als er objecten opstaan. Nu kun je de mooiste creaties maken en spelen met de hoogte van de vloeren. Op false kun je hem gebruiken. Als hij op true staat dan kun je de vloeren niet verhogen.

disableSnappingToSlotsOnAlt on/off

Als deze cheat aanstaat schieten je objecten niet terug in het grid. Je hebt dus alle vrijheid om je meubels neer te zetten waar je maar wilt.

slowMotionViz [0-8]

Hiermee kun je een slowmotion toevoegen aan het spel. nul is normale snelheid en acht is het langzaamst. Dit word veel gebruikt door mensen die filmpjes maken met de sis voor de special effects.

Help

Met deze code zie je niet alle cheats maar wel veel.

Meestgebruikte cheat

Met de meestgebruikte cheat kun je een hoop voor elkaar krijgen in het spel. Typ in het cheatscherm testingCheatsEnabled true om de cheat te activeren. Deze opties heb je nu:

Brievenbus

Als je de Shift toets in gedrukt houd terwijl je op de brievenbus klikt krijg je extra opties. Zo kun je bijvoorbeeld de behoeften van je sims stilzetten. Ze zullen nu geen honger meer krijgen of willen gaan slapen. Verder kun je bezoekers en npc's (non playing characters) forceren. Als je zin hebt in bezoek dan klik je gewoonweg op de brievenbus.

Teleporteren

Je sims kunnen nu ook overal naartoe teleporteren. Klik op de plek waar je wilt dat je sims naartoe gaat terwijl je de shift toets ingedrukt houd. Nu kun je de optie teleporteren kiezen. Je sim zal meteen verschijnen op de gekozen plek.

Sim verwijderen

Heb je geen zin meer in een bepaalde sim dan kun je deze verwijderen. Zorg ervoor dat de sim die je wilt verwijderen niet geselecteerd is. Klik op die sim terwijl je de Shift toets ingedrukt houd, en kies verwijderen of delete.

Behoeften regelen

De behoeften van je sims kun je nu aanpassen. Ga naar de tab behoeften en sleep met je muis de balkjes vol of leeg. Je hebt alles helemaal zelf in de hand. Wil je dat je sim gaat slapen, sleep het balkje dan gewoon bijna leeg. Je sim zal meteen moe worden en willen slapen.

Als er vragen zijn kun je een reactie achterlaten. Ik zal zo snel mogelijk antwoord geven.
© 2011 - 2024 Kwullie, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Cheats, hints, eastereggsCheats, hints, eastereggsCheats, hints en eastereggs (codes) zijn er voor bijna alle soorten games (spelletjes). Wat kun je met cheats, easteregg…
Sims 3: cheat codes, tips en trucsSims 3: cheat codes, tips en trucsDe Sims is een van de meest gespeelde spellen op de PC. Als je op zoek bent naar cheat codes voor de Sims 3 is hier een…
Kwullie (3 artikelen)
Gepubliceerd: 21-03-2011
Rubriek: Electronica
Subrubriek: Spellen en consoles
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.