Stofzuigen en dweilen ineen: bespaar de helft van uw tijd!

Heeft u een harde vloer die u eerst stofzuigt en vervolgens nog regelmatig dweilt? Dan is er een stofzuiger die tegelijkertijd ook uw vloer dweilt. U bespaart de helft van uw tijd en ruim zeventig procent water door de Philips AquaTrio FC7070/01. Met gewoon water behaalt u al goede resultaten. Indien gewenst kunt u ook nog een beetje schoonmaakmiddel gebruiken.

Veiligheid

Voordat u dit apparaat in gebruik neemt dient u altijd eerst de gebruiksaanwijzing te lezen en deze ten alle tijde op te volgen. Bekijkt u de paragraaf "Veiligheidsmaatregelen" of u dit apparaat veilig kunt gebruiken. Houdt u er rekening mee dat vormgeving of details veranderd kunnen worden om de functionaliteit te verbeteren. Het is een elektronisch apparaat, dus u dient altijd voorzichtig te zijn met vocht. Dompel de dweilmond en het apparaat nooit onder water om elektrische schokken te voorkomen. Dit artikel is geen vervanger voor de gebruiksaanwijzing doch geeft slechts een beeld van de functionaliteiten van het Philips AquaTriosysteem voor stofzuigen en dweilen (3 in 1), ofwel de AquaTrio FC7070/01. De gebruiksaanwijzing geeft uitputtende aanwijzingen over veiligheid. Volgt u deze op.

Contra-indicaties

Het Philips AquaTriosysteem is bestemd voor gebruik binnenshuis op waterbestendige vloeren. Dit zijn: natuursteen, keramische tegels, parket, laminaat, vinyl. Dit zijn vloeren die normalerwijze ook bestand zijn tegen nat dweilen. Dit apparaat is NIET geschikt voor tapijt. Leest u de gebruiksaanwijzing van het apparaat dat de downloaden is op internet via de opgegeven link in de bron. Let op: u dient altijd op voorhand te controleren of uw vloer waterbestendig is. U dient dus contact op te nemen met de fabrikant van uw vloer. U dient de AquaTrio FC7070/01 niet te gebruiken op vloeren waarvan de waterbestendige laag beschadigd is.

Algemene informatie

U kunt met behulp van de Philips AquaTrio FC7070/01 tegelijkertijd uw harde vloer stofzuigen, dweilen en daarna meteen drogen. Dit scheelt u de helft van uw kostbare tijd. Door de zeer snel roterende borstels van microvezel wordt in dezelfde beweging uw vloer gereinigd door vlekken, vuil en vloeistoffen te verwijderen. Philips noemt dit de Triple-Acceleration technologie. Vrij vertaald betekent dit: drie acties tegelijkertijd uitvoeren. De stofzuiger zuigt het losse vuil en stof op. De eerste vlug roterende borstel dweilt en de tweede snel ronddraaiende borstel droogt de vloer. De roterende borstels van microvezel draaien ruim zevenenzestighonderd keer per minuut rond. Dit komt overeen met meer dan honderd keer ronddraaien per seconde. Dit vermindert de droogtijd tot de helft ten opzichte van gewoon dweilen.


Verdere specificaties

 • Individuele containers voor vuil en schoon water.
 • Geschikt voor alle harde, waterbestendige vloeren.
 • U bespaart tot de helft van de energie en zeventig procent van het water ten opzichte van conventioneel stofzuigen en handmatig dweilen.
 • Door middel van een lampje wordt aangegeven of het schoonwaterreservoir leeg is.
 • Met behulp van hetzelfde indicatielampje krijgt u een sein dat de vuilwatercontainer vol is.
 • U kunt het apparaat eenvoudig en in een handomdraai spoelen met behulp van het bijgeleverde spoelplateau.
 • U kunt per keer met de volledig gevulde inhoud van het schoon water reservoir zestig vierkante meter reinigen. Dit komt overeen met een kamer van tien meter lang en zes meter breed. Daarna kunt u weer op eenvoudige wijze het waterreservoir vullen.
 • De lengte van het bijgeleverde stroomsnoer is acht meter. Zo kunt u lang doorwerken zonder steeds van stopcontact te hoeven wisselen!
 • Zelfs met gewoon water, zonder schoonmaakmiddel bereikt u al een verbluffend, schoon resultaat.
 • Indien gewenst kunt een kleine hoeveelheid, geschikt schoonmaakmiddel aan het schoonwaterreservoir toevoegen voor een nog beter resultaat.
© 2012 - 2024 Blackbeauty, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
In aandelen beleggen beschermd met een straddleWat ik jullie hier wil uitleggen is het minimaliseren van het verlies op je aandelen (portefeuille) door je winst te max…
Philips Avent alles voor je babyPhilips Avent is een van de grootste merken in de markt voor babyflessen en babyspenen. Daarnaast bestaat het Avent baby…
Oorzaken van de Honderdjarige OorlogOorzaken van de Honderdjarige OorlogDe Honderdjarige Oorlog duurde van 1337 tot 1453. Het langdurige conflict ging om de vraag wie recht had op de troon: Ed…
Geluidsdragers: de compact discDe compact disc is een uitvinding van het Nederlandse bedrijf Philips. Hij is doorontwikkeld vanuit de door MCA en Phili…

Stil stoomstrijksysteem dat zelf de beste strijkstand kiest!U strijkt regelmatig maar wilt uw gezinsleden niet storen terwijl u strijkt? Of u wilt ook gewoon meegenieten van die in…
De Aqua Trio van Philips, stofzuigen en dweilen gecombineerdrecensieDe Aqua Trio van Philips, stofzuigen en dweilen gecombineerdStofzuigen en tegelijkertijd dweilen met één apparaat? Philips introduceerde eind september 2011 de Aqua Trio, een steel…
Bronnen en referenties
 • www.philips.nl
 • http://www.philips.nl/c/stofzuigers/aquatrio-3-in-1-fc7070_01/prd/nl/
Blackbeauty (100 artikelen)
Laatste update: 17-01-2015
Rubriek: Electronica
Subrubriek: Huishoudelijk
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.