Cheats voor Coin Dozer: krijg ongelimiteerd muntjes

Cheats voor Coin Dozer: krijg ongelimiteerd muntjes Het spel Coin Dozer voor de smartphone is gebaseerd op de kermisattractie waarbij je door middel van de invoer van muntjes moet proberen ervoor te zorgen dat er prijzen over de rand van de bak vallen. Op Nederlandse kermissen zijn dat vaak fiches met punten maar er liggen vaak ook kleine prijzen in de display. Coin Dozer is hierop een elektronische variant die te downloaden is in de App Store en voor Google Play.

Coin Dozer cheats


Het doel van Coin Dozer

Bij het spel Coin Dozer voor de smartphone is het de bedoeling dat je alle prijzen uit een bepaalde categorie verzamelt. Je verzamelt prijzen door ze aan de onderkant van je scherm in de bak te laten vallen. Vallen ze aan de zijkant over de rand, dan ben je ze kwijt. Wanneer je alle prijzen uit een bepaalde categorie hebt weten te verzamelen dan krijg je in ruil hiervoor een zeker voordeel. Zo kun je bijvoorbeeld een hoger aantal muntjes bezitten, krijg je ook de prijzen die van de zijkant afvallen, hebben de Special Coins een hogere waarde, blijven Coin Walls langer omhoog of worden je muntjes sneller aangevuld.

Verschillende versies van het spel

Coin Dozer bestaat in een aantal varianten die allemaal in de App Store en Google Play verkrijgbaar zijn. Deze games zijn gratis maar bevatten dan vervolgens wel advertenties en soms ook pop-ups. Andere varianten van Coindozer die te downloaden zijn zijn ondet meer de volgende:
 • Coin Dozer World Tour
 • Cookie Dozer
 • Coin Dozer Halloween
 • Coin Dozer Seasons
 • Coin Dozer Christmas
 • Coin Dozer Casino
 • Coin Dozer Pirates
 • Space Blaze Coin Party Dozer
 • Farm Flowers Coin Party Dozer
 • Diamond Dozer Coin Pusher

Waar je in de reguliere versie ringen, beertjes en dobbelstenen verzameld moet je in de World Tour - waar je de thema's China, Japan en Europa hebt - bijvoorbeeld lampionnen, konijnenbeeldjes en draken verzamelen. Om door te gaan naar het volgende land of werelddeel moet je dan bijvoorbeeld een koffer, een vliegticket en een paspoort verzamelen.

Maker Game Circus biedt daarnaast ook nog de volgende kermisgames aan:
 • Prize Claw
 • Prize Claw Seasons
 • Horse Frenzy
 • Frog Toss

Cheats voor Coin Dozer

Elke gebruiker zal erkennen, het irritante van dit spel is het feit dat je muntjes zo snel op gaan. Wanneer je offline bent dan ontvang je elke 9 minuten een nieuw muntje, als je aan het spelen bent krijg je er elke 30 seconden één bij. Dit maakt het spel natuurlijk wel een beetje langzaam en omdat het veel van je batterij vraagt wordt je telefoon erg heet, maar tegelijkertijd zorgt het ervoor dat je het spel niet binnen een dag hebt uitgespeeld. Wanneer je echter nog op één laatste prijs zit te wachten overweeg je misschien wel om een keertje vals te spelen en er wat meer vaart achter te zetten. Gelukkig kun je gedurende het spel wel beloond worden doordat er een paar seconden van de tijd af gaat die nodig is om een nieuw muntje aan te maken. Ook kan je Regen Limit worden opgehoogd: het maximum aantal muntjes dat je kunt 'sparen'. Aan het begin van dit spel is dit 40 maar dat kan dus verder oplopen.

Muntjes aanvullen zonder uren te hoeven wachten? Wanneer je het zat bent om te wachten op de aanwas van nieuwe muntjes dan is er een cheat waarmee je oneindig door kunt spelen, al moet je er eens in de zoveel tijd een handeling voor uitvoeren. De cheat werkt als volgt:
 1. Sluit het spel af (sommige smartphones vereisen dat je het spel echt killed)
 2. Ga naar Instellingen
 3. Klik op Datum en Tijd
 4. Vink het vakje met 'automatisch' uit
 5. Zet de datum een dag vooruit

Muntjes maximaal aangevuld

Wanneer je deze stappen hebt doorlopen en je het spel weer aanzet dan zul je zien dat je aantal muntjes weer maximaal is aangevuld. Dit komt omdat je smartphone dan registreert dat er inmiddels een dag verstreken is sinds je de laatste keer gespeeld hebt. De cheat zou op alle smartphones moeten werken. Ben je weer door je muntjes heen dan kun je de stap herhalen en de datum nog een dag vooruit zetten. Let er wel even op dat andere apps hierdoor ook denken dat je een dag verder in de tijd bent. Heb je bijvoorbeeld een data teller, dan zal deze activiteit registreren voor een dag die in werkelijkheid nog in de toekomst ligt. Ben je klaar met spelen? Dan zet je de datum weer handmatig terug om vink je de automatische functie weer aan.

Lees verder

© 2012 - 2024 Dessal, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Dogsurfing, wereldwijde rage op de beroemde surfstrandenWanneer u voor het eerst hoort over het fenomeen hondensurfen krijgt u misschien visioenen van een angstig bibberende ch…
Cheats, hints, eastereggsCheats, hints, eastereggsCheats, hints en eastereggs (codes) zijn er voor bijna alle soorten games (spelletjes). Wat kun je met cheats, easteregg…
New Super Mario Bros. 2recensieNew Super Mario Bros. 2New Super Mario Bros. 2 is het vervolg op het zeer succesvolle New Super Mario Bros. die in 2006 uitkwam voor Nintendo D…
Hoe voorkom je een scam bij cryptocurrency ICOs?Hoe voorkom je een scam bij cryptocurrency ICOs?Begin 2017 was een belangrijke tijd voor de cryptocurrency wereld; de cryptocoin Ethereum vergaarde een steeds groter wo…

Appartementen bouwen in de Sims 3Appartementen bouwen in de Sims 3In Sims 2 werd er een expansie uitgebracht waar je voor het eerst de mogelijkheid kreeg om met meerdere mensen in een ge…
De computer en hoe het begonDe computer en hoe het begonWat zit er nou eigenlijk allemaal in een computer en waar dient het voor? Wat zijn de verschillen tussen een harde schij…
Bronnen en referenties
Dessal (1.118 artikelen)
Laatste update: 07-02-2020
Rubriek: Electronica
Subrubriek: Spellen en consoles
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.