Candy Crush Saga; Levels 147 en 181

Candy Crush Saga; Levels 147 en 181 Candy Crush Saga is een computerspel dat in april 2012 werd uitgebracht. Het is beschikbaar voor smartphones, computers, en tablets en wordt dagelijks door miljoenen mensen gespeeld. In het verslavende spelletje bevinden zich enkele levels die moeilijk uit te spelen zijn. Level 147 is er hier één van.

‘Help! Ik krijg level 147 niet uitgespeeld’

Level 147 is het zevende level in Peperkoek Land in het alom bekende Candy Crush Saga. Wees echter niet ongerust als je dit spelletje niet meteen uitgespeeld krijgt, want ontzettend veel mensen blijven een tijdje vastzitten op dit level. Omwille van het beperkt aantal levens is het echter wel ontzettend frustrerend als je wekenlang vast blijft steken op één bepaald level en zo Candy Crush niet meer verder kunt spelen.

Wat houdt level 147 precies in?

In level 147 van Candy Crush Saga moet je 52 blokjes gelatine wegspelen en minstens 125000 punten behalen met slechts 50 beurten. Het is een moeilijk spel omdat er tijdbommen inzitten en je met een beperkt aantal beurten zoveel gelatine moet zien weg te spelen. Speciale snoepjes zijn in dit spel dus broodnodig.

Tips

 • De tijdbommen zijn in dit spel voor velen een groot probleem. Richt je aandacht echter niet teveel op deze bommetjes. Je zetten zijn beperkt dus gebruik deze voor het wegspelen van alle gelatine.
 • Probeer zoveel mogelijk speciale snoepjes te maken. Deze zorgen er ook voor dat de tijdbommen snel verwijderd worden.
 • Speel eerst de gelatine in het midden van het spel weg. Deze zorgt er namelijk voor dat de tijdbommen moeilijker naar beneden vallen, waardoor ze sneller ontploffen en je dus ook sneller Game Over bent.
 • Speel daarna zo vaak mogelijk aan de onderkant van het veld. Zo heb je meer kans op het ontstaan van speciale snoepjes en krijg je meer punten.
 • Aan één kant, dus links of rechts van het veld, blijven spelen is ook altijd goed. Op deze manier kan je ook sneller speciale combinaties verkrijgen.
 • Probeer zoveel mogelijk gestreepte snoepjes met ingepakte snoepjes te combineren. Zo krijg je de vervelende gelatine aan de kanten van het speelveld ook makkelijker weg.
 • Zorg dat je geconcentreerd bent en speel niet lukraak snoepjes weg. Denk na en neem je tijd.

Beoordeling

 • Één ster = 125000 punten.
 • Twee sterren = 190000 punten.
 • Drie sterren = 230000 punten.

Let op!

Level 181 in Candy Crush Saga lijkt sterk op level 147. Dus wees gewaarschuwd. Lees hieronder al enkele tips om het spelen van dit level ook te vergemakkelijken.

Level 181

Inhoud

In level 181 moet je alle aangegeven ingrediënten, in dit geval twee paar kersen, naar de onderkant van het speelveld laten vallen om deze zo weg te kunnen spelen. Beiden kersjes zijn al aanwezig, maar zitten geïsoleerd aan de linker en rechterkant van het veld in een apart schermpje. De blokjes waarboven ze in het speelveld zitten moeten vier keer geraakt worden met speciale snoepjes vooraleer ze weggaan en de kersen naar beneden kunnen vallen. Ook in het midden van het speelveld staan vaste blokjes die vier keer geraakt moeten worden om weggespeeld te kunnen worden. Net zoals bij level 147 ligt de moeilijkheidsgraad van dit spel ook relatief hoog.

Tips

 • Speel, net zoals bij level 147, geconcentreerd. Verspil niet al je kostbare zetten door in het wilde weg snoepjes weg te spelen. Neem je tijd en denk rustig na.
 • Zorg ervoor dat je eerst en vooral de middelste rij vaste blokjes in het speelveld krijgt weggespeeld. Op die manier kan je meer speciale snoepcombinaties maken.
 • Combineer de ronde gespikkelde chocolade snoepjes niet meteen. Wacht tot je ze kan combineren met een ander speciaal snoepje.
 • Focus je op het maken van zoveel mogelijk speciale snoepjes. Enkel zo krijg je de vaste blokjes in de randen van het spelbord weggespeeld.

Succes!
© 2013 - 2024 Sarahh, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Candy Crush - Uitleg en HintsCandy Crush - Uitleg en HintsCandy Crush Saga is op dit moment het spel voor op de Iphone, Android en Facebook. Het is gebaseerd op het spelletje Bej…
Candy Crush SagaCandy Crush SagaCandy Crush Saga is een relatief simpel spelletje dat lijkt op het bekende puzzelspel Bejeweled. Maar wat is er nu zo sp…
Het spel Farm Heroes Saga, een puzzelspelletjeDit puzzelspelletje kan je spelen op je mobiel of tablet en kan je koppelen aan Facebook. Via Facebook kan je dit ook op…
Zo blokkeer je Candy Crush Saga op FacebookAl die mensen die Candy Crush Saga op Facebook spelen sturen vaak ook (ongevraagd) uitnodigingen en verzoeken naar ander…

De Sims 3 - Robots en robots bouwenDe Sims 3 - Robots en robots bouwenIn de uitbreiding van De Sims 3 “vooruit in de tijd” kun je letterlijk naar de toekomst reizen. En hier horen natuurlijk…
De geheime eilanden in De Sims 3De geheime eilanden in De Sims 3Het spel De Sims 3 is sinds juni 2013 een uitbreiding rijker geworden, namelijk “Exotisch eiland”. Er zijn veel nieuwe m…
Bronnen en referenties
 • http://apps-en-spellen.plazilla.com/hoe-haal-ik-level-147-van-candy-crush-saga
Sarahh (77 artikelen)
Gepubliceerd: 23-11-2013
Rubriek: Electronica
Subrubriek: Spellen en consoles
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.