The Sims 4: Gratis patch “Holiday Celebration Pack”

The Sims 4: Gratis patch “Holiday Celebration Pack” EA Games, de uitgever van het simulatiespel The Sims 4 heeft op 17 december 2014 een gratis patch voor het spel uitgebracht. De uitbreiding is een samengestelde pack genaamd Holiday Celebration Pack en brengt een hoop nieuwe toevoegingen aan het spel, zoals objecten, nieuwe bedrijfstakken en carrières voor je sim. Waar kun je de patch krijgen en hoe installeer je deze? Haal kerst in huis met deze gratis patch voor The Sims 4!

The Sims 4

The Sims 4 is het vierde deel in de populaire reeks games genaamd The Sims. In het spel moet je een huis bouwen voor je sim(s) en carrière maken om geld (simoleons) te verdienen. Het spel is op 2 september 2014 uitgegeven door EA Games en er zijn sindsdien miljoenen exemplaren wereldwijd verkocht. Het spel valt onder het genre simulatiespel en levenssimulatie. De game is alleen beschikbaar voor systemen die draaien op het besturingssysteem van Microsoft Windows.

Holiday Celebration Pack

Op 17 december 2014, vlak voor de kerst, heeft EA Games in samenwerking met ontwikkelaar Maxis een grote patch uitgebracht. In deze gratis update zijn er honderden verbeteringen aangebracht in het spel. Naast een groot aantal bugs en crashes die ze opgelost hebben voor het spel, zijn er ook nieuwe carrièremogelijkheden, items, reacties en emoties toegevoegd. Voor de kerstdagen is het mogelijk om het huis te versieren met allerlei objecten die met kerst te maken hebben. Voor een volledig overzicht van alle bugs die opgelost zijn kun je een kijkje nemen op de officiële website van de uitgever.

Betaald verlof

Bij de meeste beroepen moet je sim vijf dagen per week doorwerken. Dit is een vermoeiend bestaan voor een sim. Na het verkrijgen van de nieuwste patch is het mogelijk om voor een bepaalde periode verlof op te nemen. Je sim krijgt deze periode gewoon salaris. Regels voor een PTO (Paid Time Off) zijn:
 • Je sim kan een vrije dag of meerdere vrije dagen nemen zonder dat hij of zij vaardigheden zal verliezen
 • Je sim kan geïrriteerd raken als ze geen vrije dag krijgt van jou
 • Je sim krijgt automatisch 3 vrije dagen bij de start van de carrière. Deze vrije dagen kunnen altijd worden opgenomen

Een zwangere sim

In de eerste versie van het spel moest je sim nog doorwerken tijdens bijna de gehele zwangerschap. Hier is veel kritiek op gekomen door, voornamelijk de vrouwelijke, fans van het spel. Een sim die een baby verwacht heeft, na het installeren van de gratis patch, de mogelijkheid om verlof op te nemen. Zwangerschapsverlof. Regels die horen bij een zwangerschapsverlof (family leave):
 • Als het kind bijna geboren gaat worden kan een sim vrij krijgen van werk
 • Moeders krijgen tijdens het derde trimester vrij van werk, de opgebouwde vaardigheden blijven behouden.
 • De vader kan echter pas na de geboorte van het kind vrij krijgen.
 • Zwangerschapsverlof of family leave staat los van betaald verlof. Deze opgebouwde vrije dagen blijven behouden voor je sim.

Nieuwe carrière voor je sim

Sims kunnen nu nog meer beroepen uitkiezen. Als je een van de onderstaande beroepen voor je sim uitkiest speel je ook nieuwe beloningen en interacties vrij¬. De volgende beroepen zijn toegevoegd aan het spel:
 • Angel Invester (Business Career)
 • Business Tycoon (Business Career
 • Hall of Famer (Atletic Career)
 • Mr./Ms. Solar System (Atletic Career)

Hoe installeer je de gratis patch?

De gratis patch kun je op de volgende manier installeren. Je hebt hier wel een legale versie van het spel voor nodig. Spelers die The Sims 4 gratis hebben gedownload kunnen geen gebruik maken van de volgende optie.

 1. Log in bij Origin met je accountgegevens
 2. Start The Sims 4 op via Origin
 3. Er staan banners in de vorm van een advertentie met de tekst: Redeem the Holiday Celebration Pack. Klik hierop.
 4. Mocht er een bericht over betaling komen, kun je deze negeren
 5. Bevestig je ‘aankoop’ en druk op sluiten of close
 6. Na de bevestiging krijg je een bericht dat de download klaarstaat
 7. Start het spel opnieuw op en geniet van de nieuwe gratis content

Lees verder

© 2014 - 2020 Eddwin, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
PC game The Sims 3PC game The Sims 3De Sims 3 is in 2009 uitgekomen. Bij dit spel zijn vele uitbreidingen beschikbaar, waardoor de Sims 3 leuker wordt om te…
De Sims 3 uitbreiding - DierenlevenDe Sims 3 uitbreiding - DierenlevenVele Sims fans zaten er al op te wachten, de uitbreiding om huisdieren in je gezin te kunnen opnemen. Waar de dieren in…
The Sims 4: De vaardigheden charisma en komedieThe Sims 4: De vaardigheden charisma en komedieIn de game The Sims 4 voor de pc kun je de vaardigheden charisma en komedie trainen met je sims. Deze vaardigheden kunne…
De Sims 3 dierenleven – een kat als huisdierDe Sims 3 dierenleven – een kat als huisdierFans van de Sims 2 serie hoopten al dat deze uitbreiding van “dierenleven” ook in de Sims 3 zou komen. Met deze uitbreid…

Minecraft: Hoe vind je gemakkelijk en snel diamanten?Minecraft: Hoe vind je gemakkelijk en snel diamanten?Minecraft is een spel waarbij je zelf van alles kunt bouwen. Je moet dan wel de spullen minen waar je mee wilt bouwen. D…
Wat is Nintendo Amiibo?Wat is Nintendo Amiibo?Na het grote succes van de gameuitgever Activision met de Skylandersfranchise was het natuurlijk een kwestie van tijd vo…
Bronnen en referenties
 • http://help.ea.com/en/article/the-sims-4-updates/
 • http://frontpage.fok.nl/nieuws/681621/1/1/50/the-sims-4-wordt-extra-feestelijk-met-nieuwe-content.html
 • The Sims 4 voor PC

Reageer op het artikel "The Sims 4: Gratis patch “Holiday Celebration Pack”"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Eddwin
Gepubliceerd: 18-12-2014
Rubriek: Electronica
Subrubriek: Spellen en consoles
Special: Sims
Bronnen en referenties: 3
Schrijf mee!