Battlefield 1 Premium, Deluxe Edition of Ultimate Edition

Battlefield 1 Premium, Deluxe Edition of Ultimate Edition Battlefield 1 is een videogame die je meeneemt naar de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog. De speler krijgt te maken met de technologie van die tijd en strijdt mee in de oorlog. Tijdens het spelen kan de gamer gebruik maken van de omgeving. De wereld is in oorlog en de speler vecht mee. Dit meevechten kan in een multiplayer met andere spelers van over de hele wereld of in de story mode van de game. Battlefield 1 is te spelen op de Playstation 4, XBOX ONE en Origin (pc). Liefhebbers van de Battlefield 1 videogame kunnen ook een Deluxe Edition kopen die leuke extra's heeft of kiezen voor de Ultimate Edition die het gehele pakket aanbiedt.

Battlefield 1

Battlefield 1 speelt zich af in de Eerste Wereldoorlog. De technologie maakte ten tijde van de Eerste Wereldoorlog grote veranderingen door en dat is te merken bij het spelen van de videogame. Het spel bevat een Campaign mode of multiplayer mode waarin je meevecht in de internationale conflicten die toen speelden. De gevechten spelen zich af in Frankrijk, Italië en de Arabische woestijnen. Elk conflict of gevecht heeft zijn eigen verhaallijn waar de gamer onderdeel van is. De omgevingen waarin je vecht zijn schadegevoelig en veranderlijk. Dit geeft het spel een realistische kijk op de strategie en tactiek die bij de oorlogsvoering van belang zijn. Spelers kunnen een storymode volgen in de Campaign van het spel. Of speel online in de multiplayer waar maximaal 64 gamers per game in een map online tegen elkaar oorlog voeren. Online heeft elke speler een vooruitgang en verdient op basis daarvan oorlogsuitrusting, wapens en nieuwe technologie. Het spel is geschikt voor mensen van 18 jaar en ouder.

Premium Pass

Bezitters van de Battlefield 1 Premium Pass profiteren van leuke extra's die de makers in de toekomst toevoegen aan de videogame. De Battlefield 1 Premium Pass bevat vier grote uitbreidingen van het spel Battlefield 1. De eerste uitbreiding wordt maart 2017 beschikbaar gesteld en is genaamd "They Shall Not Pass". Het ene uitbreidingspakket voegt Frankrijk toe als land waar gespeeld mee kan worden en een ander bevat het Russische leger. In totaal bevatten de vier grote uitbreidingspakketten maar liefst zestien nieuwe multiplayer-maps, zijn er nieuwe missies te spelen, nieuwe voertuigen, nieuwe eliteklassen en komen er een twintigtal aan nieuwe wapens bij.

Voor meer informatie over de Premium Pass kun je een kijkje nemen op de website van Battlefield. Hier verschijnt regelmatig info over nieuwe uitbreidingspakketten en andere extra's die in de toekomst voor de Premium Pass beschikbaar wordt gesteld.

Extra's bij Battlefield 1 Deluxe Edition

Gamers kunnen het uitbreidingspakket Battlefield 1 Deluxe Edition kopen. Dit uitbreidingspakket bevat natuurlijk de standaard game van Battlefield 1 en meer. De bezitters van Battlefield Deluxe Edition krijgen namelijk de volgende extra's;

Red Baron Pack

Het Red Baron Pack is geïnspireerd door een beroemde gevechtspiloot. De extra's die de pack bieden zijn dan ook items voor in de lucht. Het is bijvoorbeeld mogelijk door de Red Baron Pack om extra hoog te vliegen.

Het Lawrence of Arabia Pack

Het Lawrence of Arabia Pack bevat extra's die op de avonturen van een beroemde archeoloog en diplomaat uit die tijd zijn gebaseerd. Spelers ontvangen in dit pakket handige items en wapens die een voorsprong op het slagveld kunnen geven.

Hellfighter Pack

In het Hellfighter Pack zitten de extra's wapens Hellfighter Trench Shotgun, Red Baronís P08 (pistool) en het Hellfighter Bolo Knife waarmee gespeeld kan worden. Daarnaast zit er ook een Hellfighter Insignia embleem in het pakket.

Drie maal voertuigskins

Het Deluxe Editionpakket bevat afbeeldingen die te gebruiken zijn op de voertuigen die het spel heeft. Het kan van strategisch belang zijn dat je teamgenoten de voertuigen snel kunnen herkennen door middel van de voertuigenskins.

Vijf keer Battlepacks

De Battlepacks bevatten handige uitrusting die in de oorlog te gebruiken zijn. Deze uitrustingen zorgen ervoor dat je de oorlog beter voorbereid ingaat.

Extra's bij Battlefield 1 Ultimate Edition

De Ultimate Edition bevat alle extra's die de normale game en Deluxe Edition bevatten en meer. Zo zijn er nieuwe maps te downloaden in de Ultimate Edition, extra eliteklassen die zijn vrij te spelen en 19 nieuwe battlepacks. Daarnaast komen er nieuwe operaties, game modes en extra wapens vrij. De Ultimate Edition is de volledige collectie die Battlefield 1 aanbiedt.

Prijsvergelijking van Battlefield 1 Premium Pass, Deluxe Edition of Ultimate Edition

De Premium Pass, Deluxe Edition of Ultimate Edition van Battlefield 1 is in diverse webshops te kopen. Het is van belang om de verschillende webshops met elkaar te vergelijken omdat de prijs nog wel eens wil verschillen. Battlefield 1 Premium PASS, Deluxe Edition en Ultimate Edition is ook te kopen in de Playstation Store van Playstation of de XBOX Store van XBOX ONE.

Webshops

Elke onderstaande webshop biedt alle Battlefield 1 edities aan op hun website.
  • Bol.com
  • Wehkamp.nl
  • Bartsmit.com
  • Intertoys.nl

Lees verder

© 2016 - 2024 Infoplus, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Spelrecensie: Rush Hour Deluxe EditionrecensieSpelrecensie: Rush Hour Deluxe EditionHet spel Rush Hour Deluxe Edition wordt uitgegeven door het bedrijf Thinkfun. Rush Hour is een tactisch denkspel. Het de…
Flexxfloors - de revolutie in vloerenFlexxfloors - de revolutie in vloerenFlexxfloors is een zelfklevende vloer, die gemaakt is van een hoogwaardige kwaliteit kunststof. De vloer is stil, slijtv…
Ford Fiesta Champions editionrecensieFord Fiesta Champions editionFord heeft inmiddels al een aantal modellen op de weg rijden en één van die modellen is de Ford Fiesta. De Ford Fiesta 2…
Battlefield 1942Battlefield 1942In 2002 kwam het spel Battlefield 1942 uit. Als snel groeide het uit tot een van de populairdere tweede wereldoorlog spe…

XboX One: geheugen uitbreiden met een externe harde schijfXboX One: geheugen uitbreiden met een externe harde schijfOm je voortgang in verschillende games op de XboX One op te slaan heb je voldoende geheugen nodig. Als je veel verschill…
Minecraft 1.11: wat is de Woodland Mansion?Minecraft 1.11: wat is de Woodland Mansion?Minecraft 1.11 - The Exploration Update - werd aangekondigd in augustus 2016. Eén van de nieuwe toevoegingen hiervan is…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: Stefans02, Flickr (CC BY-2.0)
  • https://www.battlefield.com/nl-nl/buy/battlefield-1
  • https://store.playstation.com/#!/nl-nl/games/battlefield-1-deluxe-edition/cid=EP0006-CUSA02387_00-DELUXEEDITION001?emcid=EAFranchise2016
  • www.battlefield.com/nl-nl/games/battlefield-1/premium
Infoplus (26 artikelen)
Laatste update: 16-08-2017
Rubriek: Electronica
Subrubriek: Spellen en consoles
Bronnen en referenties: 4
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.