Reflexive Arcade: Sally’s Spa

Reflexive Arcade: Sally’s Spa Sally’s Spa is een arcadespel dat is uitgebracht door Reflexive Arcade. In het spel is het de bedoeling om de klanten bij de schoonheidsspecialiste te helpen. Wat is er allemaal mogelijk in dit spel en hoe kun je het het beste uitspelen? Waar moet je zoal op letten wanneer je besluit om Sally's Spa te spelen?

Reflexive Arcade code

Een spel van Reflexive Arcade kun je een uur lang gratis uitproberen. Daarna zul je moeten betalen om de volledige versie voor altijd te kunnen spelen. Als je hebt betaald krijg je een speciale code die je kunt gebruiken.

Sally’s Spa

In het spel Sally’s Spa ben je Sally die zojuist een schoonheidssalon heeft geopend. De vele bezoekers hebben allemaal hun eigen eisen. Hoe beter je ze behandeld, hoe groter de kans is op een flinke fooi. Je kunt een level halen als alle klanten geholpen zijn en je genoeg geld hebt binnengehaald. Sally’s Spa heeft 50 levels, die zijn verdeeld over verschillende landen. Je kunt je schoonheidssalon openen in landen zoals China, Amerika, Frankrijk. Ook kun je het spel spelen op een cruiseschip.

De klanten kunnen een stoombad nemen, de nagels laten doen, een massage krijgen, hun gezicht laten doen of in een bubbelbad zitten. Door de wolkjes boven de gezichtjes van de klanten weet je precies wat er gedaan moet worden. De kunst is om zo snel mogelijk alle klanten te helpen. Aangezien Sally maar één klant per keer kan helpen, is het de bedoeling om ervoor te zorgen dat geen enkele klant lang moet wachten.ij iedere mogelijkheid kan er een pop-up scherm verschijnen, waarin je iets moet uitkiezen voor de klant. Zoals bijvoorbeeld de massagesteen of het soort schuim voor in het bubbelbad. Kies dan altijd datgene uit waar de gast een vrolijk gezicht van krijgt. Er zijn verschillende soorten gasten. Sommige gasten hebben veel geduld, maar betalen ook weinig fooi. Tevens zijn er gasten die géén geduld hebben, maar juist wel heel veel betalen. En dan zijn er nog de liefdeskoppels, die constant bij elkaar moeten blijven.

Upgrades in Sally’s Spa

Door middel van upgrades in het spel wordt het voor Sally gemakkelijker om de gasten te helpen. Zo kun je extra personeel inhuren die een aantal van de klusjes voor je doen, tijdschriften aanschaffen en kaarsen waar je rustiger van wordt kopen. Terwijl Sally bezig is met iemand, kun je een andere klant een tijdschrift of bakje thee geven. Ook is het mogelijk om de kaars aan te steken, waardoor iedereen wat rustiger wordt. Het is ook mogelijk extra plekken aan te schaffen waar de klanten kunnen zitten of geholpen kunnen worden. Al deze dingen kunnen ook nog eens worden geüpgrade, zodat de gast lekker zit en minder snel kwaad wordt. Je kunt per level met een beetje geluk maar een paar dingen upgraden, kies dus goed uit wat je graag erbij wilt hebben.

Winkel in Sally’s Spa

In Sally’s Spa zit ook een winkel met schoonheidsproducten. Aan het begin van ieder level kun je uitkiezen welke producten je in de kast zet. Hierbij moet je rekening houden met wat je gasten op dat moment graag willen. Dit wordt iedere keer duidelijk aangegeven. Als je klanten in de wachtruimte zitten, kunnen ze ervoor kiezen om een product te kopen. Je moet er dan wel voor zorgen dat de gasten niet boos worden tijdens hun bezoek, omdat ze de producten anders niet meer willen kopen. Hoe meer producten je koopt, hoe meer winst je krijgt en hoe meer upgrades je kunt aanschaffen.

Tips voor Sally’s Spa

  • Als je twee mensen in de sauna hebt die hun gezicht willen laten doen, of twee mensen in de wachtkamer die hetzelfde willen, zet de mensen uit de wachtkamer dan als eerste op die plek. Zo kunnen er nieuwe mensen binnen blijven komen.
  • De groene kaars zorgt ervoor dat je klanten meer zullen betalen. Steek deze aan op het moment dat er veel mensen in de rij staan die willen betalen en dat er ook veel gasten zijn die willen betalen.
  • Klik niet meteen op de gasten in de wachtkamer, om ze op hun plek te zetten. Misschien willen ze nog een schoonheidsproduct kopen.
  • Het is mogelijk om negen dingen van te voren aan te geven die Sally moet doen. Maak hier ook zo veel mogelijk gebruik van, zodat alles goed doorloopt.
  • Je hoeft niet na ieder level een upgrade te kopen. Soms kan het beter zijn om niets aan te schaffen, zodat je het level daarna méér geld ter beschikking hebt en dus iets duurders kunt aanschaffen.
© 2008 - 2024 Writingsuus, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De geschiedenis van Mario BrosDe geschiedenis van Mario BrosLees hier alles over de boeiende geschiedenis van Super Mario Bros. Hier vind je alles over de eerste games en de ontwik…
De geschiedenis van Donkey Kong en zijn succesDe geschiedenis van Donkey Kong en zijn succesDe geschiedenis van Donkey Kong is begonnen in het jaar 1981. De spellen van Donkey Kong zijn enorm populair en behoren…
Wolfenstein 3D - klassieker: geschiedenis van een pc spelWolfenstein 3D - klassieker: geschiedenis van een pc spelWolfenstein 3D, een klassieker. Het in 1992 door ID Software ontwikkelde computerspel staat bekend als één van de groots…
Candy Crush - Uitleg en HintsCandy Crush - Uitleg en HintsCandy Crush Saga is op dit moment het spel voor op de Iphone, Android en Facebook. Het is gebaseerd op het spelletje Bej…

20Q game: Populaire Website en Gadget gebaseerd op AI20Q staat voor “20 Questions”. Een internet-game die je sinds 1995 op het web kunt spelen, maar sinds 2004 ook verkrijgb…
Lekker fit met de Wii Fit en Wii ULekker fit met de Wii Fit en Wii UDe Nintendo Wii, Wii fit, Wii Fit Plus en de Kinect van Microsoft zijn echt geweldig. Nieuw is de Wii U en fit met de Wi…
Bronnen en referenties
Writingsuus (705 artikelen)
Laatste update: 14-07-2015
Rubriek: Electronica
Subrubriek: Spellen en consoles
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.