Vet verbranden met de Wii

Vet verbranden met de Wii Er zijn onwijs veel manieren om veel vet te verbranden en tegenwoordig wordt spelen op de Wii daar ook bij gezien. Natuurlijk geldt dit maar voor een aantal spellen, de spellen waarbij je zelf actief mee moet doen. Het is leuke en makkelijke manier om actief te zijn. Het is in huis en je hebt er niets voor nodig behalve een Wii en de juiste spellen. Welke spellen daar handig voor zijn, zul je hieronder lezen. Zo kun je gamen tot iets gezonds maken.

De Wii

De Wii is een gameconsole van Nintendo, uitgebracht in 2006. De remote die je er bij gebruikt is niet gekoppeld aan de Wii zelf, wat er voor zorgt dat je er vrij mee kan bewegen. De Wii krijgt al je bewegingen door. Om die reden zijn alle spellen gemaakt met het idee dat je zelf veel moet bewegen. Bij sommige spellen is die beweging beperkt tot je armen, maar bij andere spellen moet je hele lichaam mee bewegen. De laatst genoemde zijn goed voor het vet verbranden. Ten slotte is de Wii dan niks anders dan een leuke motivatie om druk te bewegen.

Just Dance 1, 2 en 3

Just Dance is een dansspel van de Wii. Inmiddels zijn er al drie versies van, je hebt Just Dance 1,2 en 3. Elk met andere liedjes. Het doel van het spel is een dans, die op het scherm voorgedaan wordt, zo goed mogelijk uit te voeren. Bij elk spel zitten verschillende liedjes en zo veel mogelijk verschillende genres. De moeilijkheidsgraad van de liedjes is ook verschillend. Dit spel houdt je goed bezig en je hele lichaam doet mee. Dit spel is ook met meerdere mensen te spelen en het is daarom ook leuk om op feestjes te spelen. Just Dance is voor alle leeftijden leuk, de liedjes variëren van hits uit de jaren tachtig tot pophits uit 2010. Niet alleen kun je zo goed vet branden, het is ook nog eens een leuke manier om beter te leren dansen.

Wii Fit

Het spel Wii Fit is door Nintendo zelf uitgebracht als een spel om te trainen en te sporten. Dat je hier ook echt vet mee verbrandt is dus niet zo verrassend. Wii Fit biedt meerdere dingen waaronder yoga en krachtoefeningen. Je kunt er handige schema's op bij houden en er wordt veel extra informatie over de oefeningen verschaft. Het handige is dat je eigenlijk een personal trainer hebt die alles voor doet en uitlegt, maar dan thuis. Dit maakt het makkelijker om dagelijks of een paar keer per week te doen. Je gaat sneller even voor de Wii zitten dan helemaal naar de sportschool. Wii Fit biedt veel verschillende oefeningen en geeft daarom een fijne afwisseling.

Wii Sports

Wii Sports is ook een spel dat uitgegeven is door Nintendo zelf. Het spel focust meer op sporten waarbij je vooral je armen nodig hebt. Toch kun je als je goed actief mee doet hier vet mee verbranden. De sporten die het spel biedt zijn honkbal, bowlen, tennis en golf. Vooral met tennis kun je goed actief meedoen. Als je dit spel intensief speelt zal je dat zeker voelen, al wordt je niet uitgedaagd om je hele lichaam te gebruiken. Het spel is ook met meerdere mensen te spelen.

Mario & Sonic at the Olympic Games

Mario & Sonic at the Olympic Games is een spel dat meerdere sporten biedt om te spelen. Je doet ook bij dit spel mee met je hele lichaam en kunt er behoorlijk druk mee bezig zijn. Er zit veel variatie in dit spel wat een grote plus is. Het is niet alleen leuk, maar ook met dit spel kun je goed vet verbranden. Vanwege Sonic en Mario is dit spel ook erg leuk voor kinderen, die zullen hier net iets meer plezier uit halen dan uit bijvoorbeeld Wii Sports.

Outdoor Challenge

Wii Outdoor Challenge is een spel waarbij je een mat krijgt, om nieuwe dingen te kunnen doen. Het spel is anders dan de meeste Wii spellen waarbij je sport, want dit spel focust op de spellen die zich buiten af spelen. Dit spel is ook leuk voor kinderen en ook met meerdere mensen spelen is een plus bij dit spel. Bij veel sporten wordt aan teambuilding gewerkt, je moet dan echt samenwerken om het goed te doen. Voor kinderen kan dat erg leerzaam zijn en voor volwassenen gewoon erg leuk.
© 2012 - 2024 Sfinx, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Afvallen met Wii spellenAfvallen met Wii spellenDe Wii is een spelcomputer waarbij je op een actieve manier aan het gamen bent. De Wii richt zich ook op het gezond leve…
Meer calorieën in huis verbrandenMeer calorieën in huis verbrandenBij afvallen is het belangrijk dat je meer calorieën verbrandt dan dat je binnen krijgt. Het kan dus handig zijn om gedu…
Afvallen door te gamen?Afvallen door te gamen?De laatste jaren zijn games steeds populairder geworden als echt afvalmethodes. Wil jij afvallen? Dan is het helemaal ni…
Plaatselijk vet verbranden: Hoe kun je lokaal afvallen?Plaatselijk vet verbranden: Hoe kun je lokaal afvallen?Wanneer we onszelf in de spiegel bekijken, kunnen sommige delen er eigenlijk best mee door. We hebben goede benen of bes…

Zumba Fitness 1 en 2 voor de WiiZumba Fitness 1 en 2 voor de WiiEr zijn erg veel dansspellen voor de Wii verkrijgbaar en het is lastig om daar een leuke uit te kiezen. Aanraders zijn J…
De beste voetbalmanager games op een rijtjeDe beste voetbalmanager games op een rijtjeVoetbal is één van de populairste sporten in Nederland. Ook op het gebied van gamen is voetbal erg populair. De zogenoem…
Sfinx (51 artikelen)
Gepubliceerd: 08-01-2012
Rubriek: Electronica
Subrubriek: Spellen en consoles
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.