Minecraft 1.8 Seeds: Mega Taiga seeds

Minecraft 1.8 Seeds: Mega Taiga seeds Wil jij graag Minecraft spelen in een bijzondere omgeving? Dan is het wellicht leuk om je wereld te beginnen in - of in de buurt van - een Mega Taiga. Deze biome is ontzettend zeldzaam en biedt heel veel bijzondere blocks aan. Met de juiste seeds kun je terecht komen in deze zeldzame omgeving. Alle seeds werken in Minecraft 1.8 en geven je toegang tot een Mega Taiga.

Minecraft

Minecraft is één van de bekendste en grootste sandbox games die er bestaat. In deze game kun je eigenlijk alles bouwen wat je maar wilt. Een huis, een kasteel of misschien zelfs een groot vliegend schip. In Minecraft heb je ook verschillende omgevingen, biomes heten die. Sommige zijn ontzettend zeldzaam en lastig om te vinden. Wil jij je spel graag beginnen in een bepaalde biome? Dan moet je of geluk hebben, of een seed gebruiken.

Mega Taiga

De Mega Taiga is een zeer zeldzame biome in Minecraft. De Biome kenmerkt zich door de hoge bomen en de mossy cobblestone. De kans dat je in een Mega Taiga terecht komt is ontzettend klein. Toch kan het goed dat je juist deze biome graag wilt hebben om bepaalde type gebouwen in te maken. Daarom kun je de volgende seeds gebruiken, waarbij je in een Mega Taiga terecht komt, of vlakbij.

Hoe maak je een wereld aan met een Seed?

Om een nieuwe Minecraftwereld te maken en één van de onderstaande seeds te gebruiken, doe je het volgende:
  • Maak een nieuwe wereld
  • Klik op 'more World options'
  • Vul de seed in bij de generator (vergeet het - teken niet dat voor sommige seeds staat)
  • Zorg dat de world Type op de juiste aangegeven optie staat

Spawn midden in een Mega Taiga

Bij deze Minecraft seed beland je midden in een Mega Taiga. Aangezien de seed in een mega Biome is gemaakt, is het meteen een supergroot gebied. Aangrenzend heb je ook nog de Mega Spruce Taiga en de Taiga. Als je een stuk verder reist kun je nog naar onder meer een Jungle Biome, een Plains Biome en Ice Plains.

Seed: -8726608214908078603
Gebruik hiervoor Large Biomes


Mega Taiga en Cold Taiga

Bij deze seed spawn je op de grens van de Cold Taiga en Mega Taiga. Je kunt de enorme bomen van de Mega Taiga al vanaf een afstand zien. De omgeving ziet er dankzij de directe grens aan de oceaan ook prachtig uit. Redelijk in de buut heb je ook nog Ice Plains en aan de andere kant van de oceaan vind je onder meer Savanna Plateau en Plains.

Seed: -365982206407771984
Gebruik hiervoor default


Mega Taiga en Birch Forest

Bij deze Minecraft seed kom je terecht midden in een Mega Taiga en vlakbij een Birch Forest. Het witte hout kan wellicht van pas komen bij de bouwwerken die je in de Mega Taiga wilt maken. In de buurt heb je ook nog een Plains Biome.

Seed: 593057573193985214
Gebruik hiervoor default


Meerdere biomes bij elkaar

Je komt terecht in een wereld vlakbij een Mega Taiga, een plains en een forest. In de Mega Taiga zit ook nog een stuk Mega Spruce Taiga. Ook kun je gemakkelijk naar Extreme Hills en de gewone Taiga Biome. Genoeg mogelijkheden dus om je ideale Minecraft-wereld te maken.

Seed: -7994715989244642404
Gebruik hiervoor default

Mega Taiga en Roofed Forest

In deze seed beland je midden in een roofed forest. Je hoeft maar een klein stukje te lopen om de Mega Taiga te vinden. De hoge bomen zul je al snel zien wanneer je in deze seed bent. Een leuk extra gegeven is dat de zeldzame Mesa Biome ook vrij gemakkelijk te bereiken is. Verder vind je vooral bos in de buurt.

Seed: -5209793026980777819
Gebruik hiervoor default

Lees verder

© 2014 - 2024 Writingsuus, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Minecraft 1.8 Seeds: Mesa Biome seedsMinecraft 1.8 Seeds: Mesa Biome seedsDe Mesa Biome in Minecraft is een zeldzame biome waar je ontzettend veel mooie klei vandaan kan halen. Dit is ideaal voo…
Sweet Basil seeds Gedroogde zaden van de Thaise BasilicumHet kruid Basilicum (Ocimum basilicum) kennen de meeste van ons wel. Voor culinaire toepassingen wordt het blad van Basi…
Minecraft van Microsoft, nu ook voor op schoolMinecraft van Microsoft, nu ook voor op schoolMinecraft is een sandboxspel uit 2011, dat sinds die tijd ongekend populair is. In deze kubistische wereld kan gespeeld…
Minecraft: hoe bouw je een mooie, maar simpele vijver?Minecraft: hoe bouw je een mooie, maar simpele vijver?In Minecraft kun je prachtige dingen bouwen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vijver? Een plekje om even te ontspannen…

Wat is Nintendo Amiibo?Wat is Nintendo Amiibo?Na het grote succes van de gameuitgever Activision met de Skylandersfranchise was het natuurlijk een kwestie van tijd vo…
Verschillende genres in gamesVerschillende genres in gamesEr zijn ontelbaar veel games en deze vallen allemaal onder genres. Denk hierbij aan actiegames, Platform games en Multip…
Bronnen en referenties
  • Minecraft spel
  • Amidst V3.7 (Software)
Writingsuus (705 artikelen)
Laatste update: 15-12-2014
Rubriek: Electronica
Subrubriek: Spellen en consoles
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.