Mi2 spelcomputer: Prijs, downloaden games en specificaties

Mi2 spelcomputer: Prijs, downloaden games en specificaties De Mi2 is een leuke, nieuwe en voordelige spelcomputer, die de strijd aangaat met populaire handheld spelconsoles als de PSP en Nintendo DS Lite. Deze game console wordt standaard geleverd met maar liefst 100 games en je kunt bijna gratis extra spellen downloaden vanaf het Internet. De MI2 kan zich kwalitatief meten met de veel duurdere PSP Go en Nintendo Dsi en kost heel veel minder. Een ideaal cadeau voor kerstmis of Sinterklaas dus. Lees hier alles over deze goedkope spelcomputer!

Wat is de Mi2 spelcomputer?

De Mi2 (spreek uit Me Too) is een geavanceerde handheld spelconsole van Nederlandse bodem, die samen met de beste elektronica deskundigen uit China werd ontwikkeld. De Mi2 spelcomputer maakt een enorme opmars, omdat hij erg goedkoop is en je maar liefst 100 spellen krijgt meegeleverd bij de aankoop. Kwalitatief doet de goedkope spelconsole niet onder voor dure broertjes als de PSP GO en de Nintendo DS Lite. De Mi2 is dus goed, goedkoop en je krijgt er ook nog eens enorm veel spellen gratis bij. Je kunt bovendien voor een heel klein bedrag extra spellen downloaden van het Internet en dat maakt de aanschaf van deze spelcomputer nog interessanter als alternatief voor andere game consoles als de Playstation 3, de Wii, de PSP, de XBox of de Nintendo DS.

Wat zijn de specificaties van de MI2 game console?

De Mi2 is een lichte handheld computer, waarbij net als bij de Nintendo DS het touchscreen te bedienen is met een bijgeleverde pen. Je kunt de spellen overigens spelen via de buttons, via een speciale accelerometer of via het touchscreen. Zowel qua hardware als qua software lijkt de spelcomputer heel erg op een DS of PSP, hij is alleen veel voordeliger.

De Mi2 heeft een 32 bits processor, een geheugen van 16 Gigabyte (256mb en uitbreidbaar) en een hoog resolutie touchscreen. Ook zitten er een Mp3 en Mp4 speler ingebouwd. De Mi2 heeft een camera en video mogelijkheid. Je kunt de console met een AV kabel aansluiten op je televisie of DVD-speler en ook op je computer voor het downloaden van extra games. Mi2 is te krijgen in het wit en in het zwart.

Wat voor games kun je spelen op de MI2?

Je kunt allerlei typen games spelen op de Mi2, van camera spellen tot racen. Net als bij de Nintendo DS kun je veel puzzel games en braintraining spellen spelen. Ook kun je dingen doen met tekenen, ontwerpen en bestaan er leuke educatieve games voor de Mi2. Net als bij de GO kun je ook platform games, time management, muziek spellen en adventure games spelen. Alle soorten games zijn dus vertegenwoordigd en kun je spelen met deze ene console.

De spelletjes zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar maar er zijn ook zeker spellen bij die leuk zijn voor oudere kinderen en volwassenen. Er zijn net 5 nieuwe licentie games door Planet Interactive uitgebracht voor de Mi2, die leuk zijn voor het hele gezin. Dat zijn Lingo, Mens Erger Je niet, Totally Spies, Pim Pam Pet en Co Junior.

Hoe kun je extra games downloaden van het Internet?

Je krijgt maar liefst honderd spellen standaard meegeleverd maar kunt met de meegeleverde USB kabel ook eenvoudig spelen voor de Mi2 downloaden van Internet. Die zijn er al vanaf 2 EUR, een nieuwe game downloaden voor je MI2 spelcomputer downloaden is dus bijna gratis. Intertoys heeft bovendien sinds kort een apart site, waar je tegen credits games kunt downloaden voor de Mi2. Voor10 EUR koop je een opwaardeerkaart van 10.000 credits, waarmee je meerdere games kunt downloaden. Eén game kost daar tussen de 2000 en 2500 credits. Voor 10 EUR kun je dus maar liefst 4 of 5 spellen downloaden.

Wat kost de Mi2 handheld spelconsole in de winkel?

De adviesprijs van de Mi2 is 69,95 EUR inclusief een AV kabel, adapter, USB kabel en 100 bijgeleverde spellen in verschillende categorieën. De MI2 is sinds de lancering dikwijls uitverkocht in alle speelgoedzaken. Ook voor onder de kerstboom en voor Sinterklaas is dit een gewilde gadget, wees er dus snel bij als je er één wilt kopen voor de feestdagen.
© 2010 - 2024 Sterretje999, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Gratis Playstation (PS3) games downloaden en spelen op de PCGratis Playstation (PS3) games downloaden en spelen op de PCHet kan allemaal. Gratis Playstation, waaronder PS3 games, op de PC downloaden en spelen. Met een Playstation emulator k…
Koop ik een Xbox, Wii of Playstation voor mijn kind?Koop ik een Xbox, Wii of Playstation voor mijn kind?Wanneer je een game-console wilt kopen voor je kind, dan is het belangrijk om zorgvuldig na te gaan welke game-console b…
Playstation Classic: games, prijs en releasedatumPlaystation Classic: games, prijs en releasedatumIn december 2018 brengt Sony de Playstation Classic uit. Dit is een kleine spelcomputer die is vormgegeven op dezelfde m…
PlayStation 4, wat zijn de mogelijkheden?PlayStation 4, wat zijn de mogelijkheden?De PlayStation 5 is in aantocht, maar wanneer de opvolger van de PlayStation 4 op de markt komt is op dit moment (mei 20…

Spelconsoles vergelijken, hoe kies je de besteSpelconsoles vergelijken, hoe kies je de besteAls je spelconsoles gaat vergelijken is het belangrijkste dat je kijkt naar het soort spellen dat je wilt gaan spelen. D…
PSP softmodden - PSP ombouwenPSP softmodden - PSP ombouwenHoe moet je een PSP softmodden? In dit artikel wordt uitgelegd hoe je stap voor stap jouw PSP softwarematig kunt ombouwe…
Bronnen en referenties
  • Mi2: Nederlandse game handheld met touchscreen
  • Mi2 Console Forum
  • Mi2 games downloaden
  • Mobile Cowboys: review Mi2 spelcomputer
  • Intertoys downloadpagina Mi2
  • Mi2 eigenstart pagina
Sterretje999 (364 artikelen)
Laatste update: 06-02-2012
Rubriek: Electronica
Subrubriek: Spellen en consoles
Bronnen en referenties: 6
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.